Geçinemiyorum” dedi, canına kıymak istedi

 Geçinemiyorum” dedi, canına kıymak istedi

Kırıkkale`de 5 çocuk annesi Ayten Uçar, 3 katlı inşaatın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Uçar'ın bir anlık dikkatsizliğinden yararlanan polisler kadını yakalanarak inşaattan indirildi.

ÇATIYA ÇIKIP ATLAMAK İSTEDİ

Tepebaşı mahallesinde yapımı süren üç katlı inşaatın çatısına çıkıp ayaklarını boşluğa sarkıtan 5 çocuk annesi 42 yaşındaki Ayten Uçar`ı gören yakınları polise haber verdi. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi.

GEÇİM SIKINTISI ÇEKİYORMUŞ

Polislerin ikna etmeye çalıştığı Ayten Uçar, geçim sıkıntısı çektiğini ve çocuklarına bakamadığını belirterek ölmek istediğini söyledi. Yakınları ise Uçar`ın tansiyon hastası olduğunu ve her an dengesini kaybederek düşebileceği uyarısında bulundu. Bunun üzerine yere branda çekilerek önlem alınırken, polisler de Uçar`ı ikna etmeye çalıştı. İknacı polis görüşmelerini sürdürürken bu sırada arkasından yaklaşan polis memurları Ayten Uçar`ı yakalayarak inşattan indirdi. Sinir krizi geçirdiği belirlenen Uçar, ambulansla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`ne götürüldü. İntihar girişi ile ilgili polis soruşturma başlattı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama